Точно как да му влезем под кожата?

Точно как да му влезем под кожата?

women dressesРазбира се това е много интересно питане, на който доста девойки и дори жени на средна възраст не могат да дадат отговор.

В днешно време многообразието от женски дрешки съдейства на дамите да се справят в този конкретен недвусмислен ребус. Женски облекла и принадлежности, дамски панталонки, дамски тоалети, поли, палта, шлифери, женски връхни дрехи и какви ли още не дрехи и аксесоари се срещат в дрешника на всяка една почитаща себе си дама. Принципно въпросният асортимент е в състояние да помогне на представителките на нежния пол да пленят сърцето на даден господин или пък да се почувстват отлично и на мястото си.

Ако случайно имате желание мъжът да ви забележи не се надявайте на по-дълги дамски панталонки, които са по-широки. Ако питате един господин какво точно би желал измежду джинси прилепнали по краката и широк панталон, то той без съмнение няма да избере 2-то. Ако имахте възможност заложете на дънки, които са по плътно прилепнали. В същото време ако питаме мъжете какво харесат измежду дънки и много къса пола, то пак коректния отговор ще бъде второто.

Факт е, че за да привлечете необходимото внимание на мъжете вземете предвид елементарната действителност, че те се наслаждават на женското тяло и в случай, че доста от него виждат, доста по-добре и доста по-значителен резултат ще имат дрехите ви над самия него.

Също така като пример е желателно да заложите на дамски поли с мини номера или атрактивни цепки.

От друга страна нека те да не са адски предизвикателни. Представителите на силния пол се впечатляват от женските крачета, ето защо женски поли и по-къси роклички са за предпочитане, още повече през топлите летни дни. Късите панталони също са секси и ви дават добра възможност да комбинирате различни блузи с тях, туикники, както и разнообразни видове обувки с по-високо токче или може по-ниски.

Ако става дума за обувки, представителите на силния пол също не са безразлични относно тях. Поради споменатата причина ако вие сте почитател на ниските обувки, но все пак пожелаете да направите впечатление на господата, вие би трябвало да предпочетете обувки на висок ток. Безсъмнение те задължително ще са харесани на силния пол.

Друго което може да привлече необходимото внимание към вас са блузките, които са леко отворени. Дадено деколте би могло да се хареса на господата, но все пак ако то е прекалено дълбоко в такъв момент вие самата ще станете за подигравка и в замяна да накарате мъжете само да се заглеждат във вас в захлас бихте постигнали погрешен ефект и погрешно въздействие.

За повече информация: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-8


Comments are closed.