Сочи ли само една чанта за жена характера на собственичката си?

Сочи ли само една чанта за жена характера на собственичката си?

bags for women Наясно ли сте, че дадена дамска чанта дава доста информация за стила и характера на притежателката и? В конкретния случай, съществуват 2 вида дами – такива, отнасящи се безотговорно към личната си чанта и пълнежа, намиращ се в нея и тези, които се грижат много внимателно за предметите, разположени в тяхната дамска чанта, а въпреки това се грижат и за самата нея и то много добре!

По мнение на психолози, всяка дамска чанта притежава свой характер, огледало на този, на неговата притежателка. Изваждането на този извод е абсолючно нормално като се има предвид, че по магазините съществуват голямо количество дамски чанти, продаващи се – съществено различни екземпляри, визия, предназначение, обем, функционалност, големина и т.н.

Съществуват много способи и разнообразни варианти, по които е възможно да се анализира характера на един индивид, а имайки чанта за жена е точно един от начините, благодарение на който бихте могли да научите повече за дамата-собственик на дадената чанта. Точно това е възможно по два варианта. Основният е базирайки се на видимите белези, които отбелязохме вече (визия, модел и т.н.), втория е чрез съдържанието намиращо се в самата дамска чанта, във вътрешността й.

Нещата могат да бъдат подредени, но е възможно да бъдат и разпръснати. Определянето на реалното състояние, в което се намират предметите в съответната дамска чанта – подредени или разхвърлени, помага за по-бързото изследване на характера, на дамата-собственик на чантата.

Факт е, че в определени западни страни, при кандидатиране за длъжност и появяване на интервю, много работодатели имат като условие или по-скоро практика да изискат от претендентките за позицията, да изпразнят цялото съдържание, което се намира в конкретната дамска чанта и на базата на намереното, те преценяват дали наистина да вземат съответната жена или пък не.

Може и да звучи много абсурдно, но е истина, че този вариант действа положително, не само е ефективен, но и наистина правилен!

Това е по този начин, защото в разнообразните типове дамски чанти, има разнообразно съдържание. Като пример, в голяма част дамски чанти има продукти, купени от пазара. Различен тип дамски чанти са подходящи за гримове, други само и единствено за портмоне и телефон (тъй като са мънички) и има много дамски чанти, които е възможно да откриете в небрежен вид, по-точно да видите в нещата опаковки, използвани кърпички и др. По-точно доста неща, показващи, че съответната жена е хаотична.


Comments are closed.