Как да изберем класьори за документи?

Как да изберем класьори за документи?

Не сте използвали класьори от началното училище?

Класьорите за документи все още са най-добрият организационен инструмент за вашия офис и дом!

В тази статия, ще разгледаме най-често използваните Класьори за документи, като и това защо се използват и кои са добрите им страни.

Класьорите за документи са лесни за употреба

Изберете с 2 пръстена или 3-пръстена класьори за документи, в зависимост от това, който отговарят на вашия стил.

Тези, които се предлагат с 2 пръстена, имат лекотата на лесно отварящи се пръстени, които се отварят с едно докосване на лост.
Тези пръстени имат подравнени краища на топката и гнездото за плавно обръщане на страници, както и плавно отваряне на тези страници.
Ако предпочитате свързващо вещество с 3 пръстена, класическите свързващи устройства с 3 пръстена с едно докосване разполагат със същото покритие с текстура на лен, подсилени стоманени ръбове, отвор за пръсти и персонализируеми етикети на гърба им.

Насладете се на функционална простота, която поддържа документите, от които се нуждаете, заедно със спокойствието, което се предлага с гаранция за пръстенен механизъм за цял живот.
Високо качество на класьорите за документи

Нуждаете се от уникален класьор за документи?

класьори за документи

За покрием всички нужни на нашите клиенти за класьор за документи, ние от Top Office, предлагаме широка гама от тях, може намерите класьори за документи от Top Office онлайн в сайта ни.

Те са създадени така, че да отговарят на съответните им размери на хартията, така че не е необходимо да забивате документи в свързващо устройство, което е с грешен размер.
Трябва да изнесете презентация или да се позовете на документите си, докато работите?

Помислете за свързващо устройство за статив , което се сгъва назад, за да се създаде статив, който се изправя на бюрото ви.

Свързващите елементи на дипломната работа държат вашата хартия с пружинна скоба, а не с традиционни пръстени, което я прави идеална за текущи работи, които трябва често да се пренареждат, без да се пробиват дупки. Кожени папкиса идеални за полиран, професионален външен вид с красива, пълнозърнеста кожа и горни шевове.

Ние също така предлагаме тежки метални свързващи вещества, изработени от рециклиран алуминий с индустриална здравина, когато имате нужда от трайно свързващо вещество, което може да устои на всякаква среда.

Персонализиран класьор за документи

Знаем, че един размер не подхожда на всички за вашите домашни и офис подшивки. Ето защо ние от topoffice.bg, можем да изработим такъв вид класьор за документи.

Персонализирайте корицата на вашето свързващо вещество с името на вашия бизнес, логото и други с помощта на копринен скрининг.

След това направете нашите свързващи материали уникално ваши с аксесоари като предпазители за листове и джобове , калъфи , раздели за индексиране , етикети на гръбначния стълб , дръжки с отвори за пръсти с цветен код и др.

Използвайте въображението си, за да изградите градинско свързващо вещество, свързващо устройство за генеалогия, свързващо устройство за презентации, индивидуално свързващо устройство за клиенти и каквото друго можете да си мечтаете.
Биндерите вече не са само за училище. Използвайте ги навсякъде, за да подобрите организацията, ефективността и спестяването на време.

Независимо дали трябва да защитите документи, да съберете всички необходими документи в офиса си на едно място, Вие ще се нуждаете от качествени класьор за документи.


Comments are closed.